Košarica

0

expres Napotki za dvig energije

19.90

Category:

Opis

Ker po dobrih dveh letih ustrahovanj in distanc, še vedno srečujem toliko prestrašenih ljudi,    sem zbrala kar nekaj možnosti in »na pot-kov« za dvig               življenjske energije. Pomembno je torej stopiti na pot in nikakor ne obsedeti v svojem strahu; pa naj bo to pot k iskanju in nadgradnji sebe ali pot med mogočna drevesa v gozdu.

Po poglavjih navajam mnoge možnosti dviga energije na fizični, mentalni, emocionalni in duhovni ravni. Vse je energija, ki večno niha – vibrira in vabi k iskanju, učenju in usklajevanju novih frekvenc.

Vsaka kriza je nov izziv in absolutno tudi nova priložnost, tako na osebni kot tudi družbeni ravni: Ko boste začudeni koliko energije nam daje potop ali le prhanje z mrzlo vodo; ko boste občutili kako oživimo ob suhem ščetkanju telesa, tapkanju, plesu ali le fokusu na izbran motiv.

Morda ste se jezili na svojega frizerja, nikoli pa še niste razmišljali o energiji svojih las … Ni bilo časa, zdaj je. Odprite knjigo in se čudite, kaj vse ste spregledali do sedaj. In bodite hvaležni, da smo se srečali!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “expres Napotki za dvig energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja